Kompanija Cougar predstavila novu mehaničku tastaturu oznake 600K

Nakon što je ranije ove godine na tržište izbacila model COUGAR 700K, namenjenu zahtevnijim igračima koji trebaju dodatne tastere i mogućnosti prilagođavanja, nemačka kompanija Cougar predstavila je jednostavniji model – 600K – čiju su ljubitelji gejmeri sa OKP-om i oni koji vole jednostavnost.

Cougar 600KCOUGAR 600K je mehanička tastatura koja stiže u verzijama sa sva četiri Cherry MX mehanizma, a njena je glavna odlika da za korišćenje ne zahteva upravljačke programe već je gejmeri mogu koristiti odmah po spajanju na računar. Tastatura bez potrebe za instalacijom podržava nekoliko esencijalnih gejmerskih funkcija poput višestrukog aktiviranja iste naredbe samo jednim klikom.

Osim toga, COUGAR 600K donosi mogućnost deaktiviranja Windows tastera, osvetljene WASD tastera i strelice, te manji broj osnovnih multimedijskih tastera koje se nalaze na vrhu tastature. Cougar nova tastatura donosi i USB pass-through port čime fino zaokružuje osnovne funkcionalnosti koje će gejmerima olakšati život.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes