Kompanija Xodiom predstavila je svoj prvi smartfon

Na kineskom tržištu pojavio se novi konkurent već poznatim kompanija kao što su Xiaomi i OnePlus. Nova, dosad nepoznata kompanija pod imenom Xodiom, predstavila je svoj prvi smartfon.

XodiomMobilni uređaj ”xodiom” donosi 5,5-inčni Super AMOLED ekran QHD rezolucije, Qualcomm Snapdragon 805 procesor sa četiri jezgra na taktu od 1,7 GHz, 3 GB RAM memorije te 32 ili 64 GB slobodnog prostora za skladištenje podataka.

Zadnja 16-megapikselna kamera ima autofokus i optičku stabilizaciju slike, dok je prednja kamera 5-megapikselna. Baterija ima snagu od 3200 mAh.

Postoji podrška za Wi-Fi i LTE, kao i mnoštvo senzora kao što su akcelerometar, žiroskop, kompas, senzor otkucaja srca, barometar, senzor UV zraka i senzor blizine. Mobilni uređaj kompanije Xodiom trebao bi se pojaviti na tržištu 5. januara sledeće godine te će biti dostupan u dve verzije (32 ili 64 GB slobodnog prostora za skladištenje podataka).

Obe verzije moći će se naručiti putem zvanične web-stranice, a pozivnice neće biti potrebne. Osnovni model sa 32 GB prostora prodavaće se po ceni od 329 dolara, dok će verzija sa 64 GB koštati 379 dolara.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes