Koncept smartfona Nokia Lumia 1620 sa 2K displejom i 3 GB RAM memorije

Kompanija Nokia, očito, neće napustiti tržište smart telefona. To se može zaključiti nakon niza najava novih mobilnih uređaja, uključujući telefone koji su čak neuobičajeni za finskog proizvođača na platformi Android. Možda će Nokia nastaviti razvoj proizvoda sa Windows Phone OS. Koji bi mogao biti predstojeći WP – gedžet nakon dogovora sa Microsoft-om  pokušao je predstaviti dizajner Karl Panase.

image-059

U njegovoj verziji, Nokia može dobiti smart telefon nazvan Lumia 1620, opremljen sa 5-inčni Super AMOLED ekranom sa rezolucijom od 2K i zaštitnim premazom Gorilla Glass, pored toga bi dobio Quad-core procesor Qualcomm Snapdragon 805 procesor sa radnim taktom od 2,2 GHz i 3 GB RAM-a.

Kod idejnog modela Panas takođe koristi audio Dolby Digital Plus, slot za memorijske kartice microSD, neodvojivu litij-ionska bateriju kapaciteta 3300 mAh i kameru od 20-megapiksela Lytro sa dvostrukim LED blicem i snimanje videa Ultra HD formata.

Nokia Lumia 1620 je debljine samo 8,3 mm. Koristio bi operativni siste, Windows Phone 8.1 pomoću beskontaktnih funkcija prepoznavanja gestova. Dodatna funkcija ovog modela, prema dizajneru, je mogućnost bežičnog punjenja.

Izvor:Softpedia

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes