Krajem meseca izlazi Watch Dogs: Bad Blood

Ubisoft je potvrdio da će Bad Blood DLC za njihovu akcijsku avanturu Watch Dogs na tržište biti izbačen poslednjeg dana ovog meseca – u utorak, 30. septembra. Bad Blood će nas postaviti u cipele novog protagonista, ekscentričnog Eaymonda „T-Bone“ Kenneya.

Watch Dogs Bad Blood

T-Bone je vešt u svim vrstama hakovanja, a na njegovim avanturama asistira maleni robotizovan pomoćnik Eugene – autić na daljinsko upravljanje. Eugene T-Boneu omogućava da odabrane uređaje hakuje sa sigurne udaljenosti, a prema potrebi mu može poslužiti kao oružje budući da je opremljen elektro šokerom.

Bad Blood osim novog lika u igru donosi još neke novosti. U prvom redu tu su nadzorne kamere opremljene oružjem koje će novi protagonist moći hakovati i iskoristiti protiv svih koji mu se nađu na putu, ali i nova područja koja će kampanju učiniti „razuzdano zabavnima“.

Watch Dogs: Bad Blood donosi 10 novih misija i novi igrački mod naziva Street Sweep sa zabavnim sporednim misijama u kojima ćemo moći uživati solo ili sa prijateljima. DLC će vlasnicima season passa stići sedam dana ranije.

 

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes