Lenovo A540 opremljen sa TV tunerom i NFC mikročipom

Kompanija Lenovo je predstavila iz porodice računara A540 klase “All-In-One”, čija će prodaje početi u julu.

aio1“Srce” ovog urađaja su 22-nanometarski procesori Intel generacije Haswell (do Core i7 čipa). Poseduje 23,8-inčni IPS displej sa rezolucijom od 1920×1080 piksela. Podržan je multitouch interfejs sa prepoznavanjem 10 simultanih dodira. Postolje omogućava podešavanje nagiba ekrana od -5 do 90 stepeni.

aio2Monoblok poseduje i diskretnu grafičku karticu NVIDIA GeForce GT 840A i kvalitetan audio sistem sa Dolby Home Theatre i podrškom za spoljne zvučnike JBL. Neki modeli imaju i TV tuner i bežični čip NFC.

Računar ima podršku za fabrički sistem upravljanja Lenovo Motion Control. Ova tehnologija omogućava korišćenje uređaja preko senzora ugrađenof u web kameru PC-a. Koristeći gesteove, možete okretati stranice, prebaciti pesme, kontrolisati glasnoću i koristiti druge jednostavne naredbe.

aio3Softverska platforma na Lenovo A540 je operativni sistem Windows 8.1. Paket će sadržavti bežičnu tastaturu i miš. Naravno, kupcima će se nuditi model sa različitim konfiguracijama RAM-a i raznih drugih komponenata.

Monoblok računar će biti po procenjenoj ceni od 1280 dolara.

Izvor: Lenovo

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes