Lenovo će uskoro predstaviti novi Yoga 3 Pro laptop

Skoro stalno se dešava da pre svakog zvaničnog predstavljanja novog uređaja, njegove specifikacije moraju “procuriti” na Internet, kako bi se na vreme saznalo mišljenje budućih korisnika.

Lenovo Yoga 3 Pro

Izuzetak od tog “pravila” nije niti kompanija Lenovo, kojoj su nekako pobegle specifikacije Yoga 3 Pro laptopa na Internet. Možda glavni krivac za ovo curenje i nije sama kompanija Lenovo, već pojedini evropski prodavači (Foeniks i Datia) koji su požurili isti uvrstiti u ponudu svojih online prodavnica.

Kako god bilo da bilo, specifikacije su tu i one otkrivaju kako bi novi Lenovo Yoga 3 Pro laptop mogao biti jedan od prvih uređaja koji će na tržište stići sa Intelovim Core M Broadwell procesorom. Tačnije reč je o dvojezgarnom modelu oznake 5Y70, radnog takta 1,1 Ghz (Turbo 2,6 Ghz) koji dolazi sa integrisanom HD 5300 grafikom.

Dalje specifikacije prikazuju kako će Yoga 3 Pro laptop imati 8 GB RAM-a, SSD kapaciteta 256 GB, web kameru 720p rezolucije, dva mikrofona, stereo zvučnike, tastaturu sa pozadinskim osvetljenjem, te standardnu podršku za Wi-Fi i Bluetooth tehnologije.

Što se tiče ekrana, ovaj model dolazi sa 13,3-inčnim IPS ekranom osetljivim na dodir, rezolucije 3200 x 1800 piksela.Kao i kod ranijih Yoga modela, tako će i ovaj treći po redu imati mogućnost zakretanja ekrana za 360 stepeni čime ćete ga jednim potezom iz laptop računara pretvoriti u tablet.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes