Lenovo priprema novi model hibridnog Yoga 3 tablet/laptopa

Lenovo nakon 13,3-inčnog modela Yoga 3 tablet/laptopa priprema i jedan manji kojeg će opremiti sa ekranom veličine 11,6-inča. Novi model još uvek nije zvanično predstavljen, ali se uprkos tome već može naći u ponudi pojedinih online prodavnica.

Lenovo Yoga 3Da se ne radi o pogrešnom nazivu, svedoči i internet stranica samog Lenova, koji takođe u pripremi ima stranicu na kojoj je ispisan naziv „Lenovo Yoga 3 11“, dakle nešto se ipak događa. Što se tiče specifikacija one se ne mogu pronaći na Lenovo stranicama, međutim iste su objavljenje kod online prodavača.

Dakle, reč je o Yoga 3 11 modelu, koji dolazi sa 11,6-inčnim IPS ekranom FHD rezolucije, odnosno sa ekranom rezolucije 1920 x 1080 piksela. Novi Yoga tablet pokreće Intelov Core M-5Y10C procesor sa radnim taktom 2,0 GHz, dok je grafički deo posla poveren Intelovoj integrisanoj grafici koja dolazi uz navedeni procesor.

Lenovo nije štedeo na memoriji, ni na radnoj ni na skladišnoj. Naime Yoga 3 11 tablet je opremljen sa 4 GB RAM-a, dok je za operativni sistem, prateće programe i korisničke podatke Lenovo pripremio SSD kapaciteta 128 GB.

Tačan datum dostupnosti za sada nije poznat, međutim cena je – 599,00 evra. U cenu je uračunat i Windows 8.1 operativni sistem.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes