LG će lansirati savitljive smartfone u 2015. godini

Čini se kako nas LG želi uveriti da je naučna fantastika nešto što nam je možda i bliže nego što smo mislili. Savitljivi smart telefoni i uređaji mogli bi postati stvarnost, a ne samo rekviziti za SF filmove. Osim savitljivog ekrana, LG namerava lansirati i Rollable ekran u 2017. godini.

lg-savitljivi-ekranLG izgleda želi biti prvi koji će nas iznenaditi tim novim tehnologijama i trenutno ubrzano razvija savitljive uređaje. Analitičari i pouzdani izvori tvrde kako su provedena prva testiranja i da za sada sve protiče u redu. Osim primene kod smart telefona i tableta, savitljivi ekrani će sigurno najveću upotrebu imati u vojne i medicinske svrhe.

Postavlja se pitanje – kako ćemo koristiti savitljive telefone i tablete i hoće li nam možda trebati i upustva za sve to? Ko zna šta ćemo još doživeti do 2020. godine kada se tehnologija ovako „poigrava“ sa nama i ne pušta nas ni trenutka da mirujemo.

LG se trenutno koncentriše na plastične OLED ili P-OLED ekrane za 2015. godinu i ne sumnjamo kako nas očekuje zanimljivi proizvodi sa tom tehnologijom. Uglavnom, LG će sigurno biti upisan zlatnim slovima u svetu tehnologije. U potpunosti zasluženo.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes