LG će uskoro predstaviti G Watch R

LG je na ovogodišnjem IFA 2014 sajmu predstavio nešto drugačiju verziju svog G Watch smart sata. Naime nova verzija je dobila dodatak „R“ u nazivu kojim kompanija označava okrugli dizajn, kakav smo ranije mogli videti na Motorolinom Moto 360 smart satu.
G Watch RMesec dana kasnije, isti je spreman za prodaju, tako su barem isprva tvrdili korejski mediji (ETNews i ZDNet Korea) pozivajući se na svoje dobro obaveštene izvore. Srećom na kraju se ispostavilo kako su neimenovani izvori ipak bili u pravu, jer je navode ubrzo potvrdio i sam proizvođač, objavivši kako će prodaja G Watch R smart sata krenuti od 14. oktobra po ceni od 330 dolara.
G Watch R-2Nažalost datum početka prodaje kao i navedena cena važe samo za domaće (južnokorejsko) tržište, jer LG još uvek nije odlučio kada će ovaj model krenuti i prema ostalim tržištima, te po kojoj ceni.
I dok je LG potvrdio navode korejskih medija koji se odnose na početak prodaje spomenutog sata, potvrda je izostala kada su u pitanju navodi kako će jedna (neimenovana) online prodavnica imati ekskluzivno pravo prodaje čak sedam dana ranije nego se G Watch R pojavi u prodavnicama, tako da se taj deo još uvek smatra glasinama.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes