LG G3 će do kraja godine dobiti Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop je sigurno jedna od najvećih vesti ove godine, a mnogi korisnici žele znati kada će njihovi uređaji dobiti nadogradnju i ažuriranje. Nexus uređaji će biti među prvima koji će dobiti Android 5.0 Lollipop, a HTC je najavio kako će Android 5.0 Lollipop biti dostupan na njihovim uređajima u roku od 90 dana od lansiranja tog operativnog sistema.

lg-g3-2Bilo je dosta pitanja u vezi LG-a jer korisnici nisu dobili jasnu informaciju kada mogu očekivati na svojim uređajima Android 5.0 Lollipop. LG je ipak pustio u javnost na zvaničnoj Facebook stranici kako će nadogradnja stići u četvrtom tromesečju 2014.

Objava na Facebooku ne daje previše informacija o uređajima koji bi prvi trebali dobiti nadogradnju, no čini se kako bi LG G3 trebao biti među prvima, što je i razumljivo.

LG G2 se takođe spominje da bi ubrzo nakon LG G3 modela trebao dobiti svoj Android 5.0 Lollipop, no za sada su informacije vrlo nesigurne i sve se svodi na razne špekulacije i nagađanja.

Bitno je da je LG objavio kako se ove godine očekuje nadogradnja, što je već dovoljno da se korisnici i fanovi LG uređaja smire. Očito je kako je Android 5.0 Lollipop pravi hit i veliki broj korisnika ga želi imati na svojim uređajima.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes