LG G3 će se pojaviti u junu

Prezentacija smartfona Samsung Galaxy S5 nije izazvala mnogo uzbuđenja ni kod novinara ni kod potrošača. To će nesumnjivo iskoristiti konkurenti korejskog proizvođača. A neki od njih žore da bi što pre to iskoristili.

Nekoliko izvora je izvestilo da je LG promenio lansiranje svojih vodećih smart telefona. Ako su prethodna dva vodeća smartfona objavljena u septembru i avgustu, sa početkom prodaje u jesen, onda ćemo smartfon LG G3 videti u junu. On je sada u punom jeku testiranja na mrežama različitih operatera.

LG G3

Ovo je povezano sa informacijama koje su najavili Korejski mediji u januaru. Tada je objavljeno da će novi vodeći model kompanije LG biti predstavljena 17. maja i možete da kupite u junu. Odlaganje će omogućiti da se LG efikasnije takmiči sa Samsungom i njegovim modelom Galaxy S5, koji će, napominjemo, se pojaviti u prodaji 11. aprila.

Jedan od ljudi koji su uključeni u testiranje modela LG G3  rekao je da će uređaj dobiti novi tip ekrana, kao i sjajnu kameru.

Ranije je izveštavano da će LG G3 dobiti 5,5-inčni ekran (sa ultra tankim okvirom oko ivica) Quad HD ( 2K) sa rezolucijom 2560×1440 piksela. Vrlo je verovatno da će njegovo “srce” biti moćan Qualcomm Snapdragon 805 procesor.

Izvor: Giga.de, PhoneArena

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes