LG G4 smartfon će imati 4 GB RAM memorije

Trenutno Internetom „nagađaju“ specifikacije koje bi trebale označavati šta će LG kroz koji mesec doneti unutar kućišta novog smartfona oznake G4. Ako su iste u potpunosti tačne tada možemo očekivati smartfon sa ekranom dijagonale 5,3-inča i rezolucije 2560 x 1440 piksela. Novi G4 model bi trebao tako pokretati Qualcomm 64-bitni i osmojezgarni Snapdragon 810, dok bi se za rad operativnog sistema i pratećih aplikacija trebalo brinuti čak 4 GB RAM-a.

LG G4

LG navodno neće štedeti sa skladišnim prostorom, jer su za sada najavljene dve verzije uređaja. Jedan raspolaže sa 32 GB interne memorije, dok drugi ima dvostruko više skladišnog prostora, odnosno 64 GB. Kod oba modela biće moguće i naknadno proširenje sa microSD memorijskom karticom.

Za sada nije poznato da li će novi G4 ujedno biti i selfie friendly, jer trenutno nema spoznaja o kvalitetu prednje kamere. No povremeni „fotografi“ na raspolaganju će imati zadnju kameru rezolucije 20,7 MP. Baterija koja bi trebala osigurati dovoljno energije za pokretanje gore navedenog hardvera imaće kapacitet od 3.500 mAh.

Po pitanju operativnog sistema za sada je aktualno kako će G4 biti pokretan od strane Lollipop Androida. Kako se bude bližilo vreme zvaničnog predstavljanja moguće su dodatne izmene specifikacija, pa stoga ove ipak uzmite sa određenom zadrškom.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes