LG zvanično predstavio zakrivljeni smartfon G Flex 2

LG je na svojoj konferenciji u sklopu  CES 2015 sajma zvanično predstavio svoj novi zakrivljeni smartfon, LG G Flex 2. Osim što predstavlja nadogradnju prethodnog G Flexa iz 2013. godine, G Flex 2 je ujedno i prvi mobilni uređaj sa Qualcomm 64-bitnim Snapdragon 810 čipom. Glavna funkcija uređaja osim navedenog čipa je i zakrivljeni 5,5-inčni Full HD P-OLED ekran.

LG G Flex 2Od ostalih specifikacija tu je 2 GB RAM memorije i16 ili 32 GB prostora za skladištenja podataka (proširivo sa microSD karticama do čak 2 TB). Zadnja kamera ima 13-megapikselni senzor sa OIS-om i laserskim autofokusom, dok je prednja kamera 2,1-megapikselna.

Što se tiče povezivosti, tu je podrška za Wi-Fi 802.11 ac, 4G LTE mreže, Bluetooth Smart 4.1, NFC, SlimPort, A-GPS i Glonass te USB 2.0.

Od softvera su dostupne već poznate opcije kao što je Gesture Shot (snimanje fotografija gestovima ruku), ali i neke nove kao što je Glance View (pregledavanje važnih informacija kao što su primljeni pozivi i poruke potezom prsta na ekranu prema dole, čak i kada je on ugašen).

Takođe, podržana je opcija Fast Charge koja omogućuje da se baterija uređaja kapaciteta 3000 mAh napuni na 50% za oko 40 minuta.

Zasad nije poznato kada će se LG G Flex 2 naći u prodaji ni po kojoj ceni, no poznato je da će biti dostupan u samo dve boje, platinum srebrnoj i flamingo crvenoj.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes