Micro-ATX Biostar A88MQ matična ploča za čipove AMD Socket FM2+

Kompanija Biostar je predstavila maticnu ploču A88MQ, dizajniran za rad sa procesorima AMD A-serije i E2-serije na Socketu FM2 + / FM2.

bios1

Korišćenjem AMD A88X čipseta, A88MQ ploča korisnicima daje mogućnost izbora manjeg form faktora, uz 4 DIMM slota za podršku DDR3 RAM-a kapaciteta do 64GB. Diskovi se mogu spojiti na šestoportni Serial ATA 3.0, koji pruža brzinu do 6 Gbit/s.

Matična ploča je poseduje jedan slot za PCI Express x16 3.0 za diskretne grafičke kontrolere, i jedan slot za PCI Express x1 2.0 i jedan za PCI kartice za proširenje. Tu je i mrežni adapter Gigabit Ethernet (Realtek RTL8111G) i 6-kanalni audio kodek Realtek ALC662.

bios2

Ploča poseduje i slotove PS/2 za tastaturu i miša, dva porta USB 3.0 i USB 2.0, D-Sub i DVI interfejsi za povezivanje monitora, kao i set audio priključaka. Ploča je izrađena u obliku faktor forme Micro-ATX: dimenzije su 236×194 mm.

Novitet je proizveden pomoću fabričkih tehnologija Durability+ i Protection+, kako bi se povećaala stabilnost i trajnost. Prednost Biostar ploče su čvrsti kondenzatori koji imaju niski ekvivalentni otpor (ESR) i značajan iznos trenutnog odstupanja, što znači niže troškove energije, manje zagrevanje i visoku pouzdanost. Ovi kondenzatori služe 6 puta duže od konvencionalnih elektrolitski kondenzatora.

bios3

Informacija o ceni ploče A88MQ trenutno nema.

Izvor:

 

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes