Microsoft će lansirati Windows 9 Preview u februaru 2015.?

Microsoft već radi na drugom updejtu za Windows 8.1, ali prema nekim ljudima bliskim tom pitanju, kompanija razvija i Windows 9, sledeću punu verziju svog vodećeg operativnog sistema.

Microsoft-to-Launch-Windows-9-Preview-in-February-2015-Rumor

 

Kruže i glasine o tome da će, prva verzija Windowsa 9 biti objavljena u prvim mesecima naredne godine. Ili da budemo precizniji, Windows 9 Preview Release se očekuje da bude objavljen u februaru 2015. godine. Zvanična objava operativnog sistema se očekuje u aprilu naredne godine.

S druge strane, Windows 9 vrlo verovatno da će se fokusirati na poboljšanjima za desktop računare, kao što je kompanija i obećala da će nastaviti prilagođavanje operativnih sistema za one koji se još uvek oslanjaju na miša i tastaturu, ali da će moći imati koristi i za one koj jednostavno vole da koriste uređae osjetljive na dodir.

Štaviše, čini se da bi Windows 9 takođe mogao doneti neku besplatnu verziju posebno dizajniranu za ARM tablete i računare, ali to još uvjek nije jasno da li kompanija planira ponuditi ga besplatno za OEM ili direktno krajnjim korisnicima.

Izvor

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes