Microsoft će objaviti smartfon Nokia Superman za “selfi” fanove

Prvi smartfon temeljen na Windows Phone 8.1 OS, kojeg će Microsoft objaviti na Nokia mobilnom uređaju, može biti Nokia Superman. Prema obaveštenju izvora The Verge, novitet će biti opremljen sa 5megapikselnom prednjom kamerom koja će sigurno privući pažnju ljubitelja “selfia” (autoportreta).

SupermanSada je pravi selfiboom” i Microsoft, je odlučio napraviti svoj ​​debi u segmentu za one koji žele da sebe uhvatite u različitim tačkama u životu. Nokia je tradicionalno za prednje kamere smartfona koristila rešenje unutar 0,3 M 1,0 M. Usput, nedavno je pušten smartfon HTC One M8 koji takođe ima 5megapikselnu prednju kameru.

Kao što se očekivalo, Nokia Superman je opremljena sa ekranom od 4.7. Predstavljanje uređaja održaće se pred kraj godine.

Ove godine, Microsoft planira objaviti nekoliko novih proizvoda u smartfon segmentu. Među njima je i smartfon sa nazivom Goldfinger, koji su planirali predstaviti sa Windows Phone 8.1 OS. Međutim, zbog kašnjenja sa izdavanjem updejta za Windows Phone 8.1, koji bi omogućavao kontrolu uređaja bez dodirivanja ekrana, Goldfinger će se pojaviti na tržištu malo kasnije.

1398693524-md-nokia_lumia_icon_white_faces_1
Nokia Lumia Icon

Prema izvorima, najava sledećeg updejta Windows Phone 8.1 OS je u julu. Najverovatnije će se održati zajedno sa prezentacijom svojeg vodećeg smartfona Goldfinger.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes