Microsoft lansirao Android Outlook Web App za Office 365 i Exchange

Microsoft je napokon lansirao Outlook aplikaciju za Android uređaje, nakon što se prošla aplikacija pokazala potpunim promašajem.

outlook1-625x357Činjenica je da se gotovo polovina primljenih e-mail-ova prvo pogleda na nekoj vrsti mobilnog uređaja. Jasno je da displej mobilnog uređaja primarni način današnje komunikacije. Uvidom u takvu situaciju iz Microsofta su najavili najbolje e-mail i komunikacijsko iskustvo na svim mobilnim uređajima.

outlookAndroid korisnici su tako napokon dobili malo razumevanja od strane Microsoft Outlook tima. Microsoft naime donosi Outlook Web App (OWA) za Android, objavila je kompanija iz Redmonda na svojim zvaničnim stranicama. Ova aplikacija donosi Android korisnicima izjednačavanje sa iOS i Windows Phone korisnicima koji već od ranije imaju OWA aplikaciju. Microsoft je već ranije nudio aplikaciju za Android i za one koji su imali nesreću raditi sa njom ova vest dolazi kao veliko olakšanje. OWA je cloud verzija Office Outlook desktop aplikacije, pa će tako korisnici Microsoft Office 365 cloud usluge uskoro moći koristiti ovu aplikaciju i na svojim Android telefonima.

OWA tako omogućava pristup internoj elektronskoj pošti kompanije, kalendarima događanjima, kontaktima, zadacima, dokumentima i nizu drugih stvari. Svi se nadamo da će ova Android aplikacija dostojno zameniti veoma lošu prethodnu koja se i dalje nalazi na Play Store-u.

Izvor

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

One thought on “Microsoft lansirao Android Outlook Web App za Office 365 i Exchange”

Comments are closed.