Motorola priprema dva smartfona Moto G Titan i Moto E Styx

Na stranicama britanske kompanije Argos na trenutak su se pojavile informacije koje pokazuju kako Motorola priprema nove modele smartfona. Iz površnih informacija vidljivo je kako je reč o Titan i Styx modelima iz G i E serije.

Moto G Titan i Moto E StyxNajveći model predstavlja G seriju, a nosi naziv G Titan. Prema dostupnim informacijama čini se kako je reč o nadograđenoj verziji Moto G (2014) smartfona kojem je dodata podrška za 4G LTE mreže, dok bi ostatak specifikacija trebao ostati isti kao i kod Moto G (2014) modela. Dimenzije uređaja su takođe identične spomenutom modelu, no novi G Titan bi trebao biti nešto teži – 155 grama u odnosu na 149 grama koliko ima prošlogodišnji model.

Styx model iz E serije bi takođe mogao biti svojevrsna nadogradnja prošlogodišnjeg Moto E smartfona. No novi model bi se prema dostupnim informacijama trebao malo više razlikovati. Naime uz 4G LTE podršku novi Styx model će umesto dvojezgarnog pokretati za sada nepoznati, ali četverojezgarni SoC. Oba modela pokreće najnovija verzija Androida – Lollipop.

Budući da su novi modeli dimenzijama identični prošlogodišnjima ne očekuje se znatnija promena u izgledu kućišta. Na Argosovim stranicama na trenutak su bile prikazane i cene novih Motorolinih uređaja. Prema Argosu G Titan stoji 159, 95 funti, a E Styx 109,95 funti.

Detaljnije specifikacije biće poznate kada Motorola objavi zvanične specifikacije ili ranije, ako se neko od dobavljača zaigra pa iste ranije „slučajno“ objavi.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes