Najava nove igre GRID će se održati za tri dana

Kompanija Codemasters je objavila video na svom zvaničnom YouTube kanalu, aludirajući na brzu najavu nove trkačke igre. Osim datuma (22. aprila 2014.), moguće je videti i poznati logo GRID, i stoga je verovatno da će biti najava igre GRID 3.

Iz ovog videa se može zaključiti da novi naslov igre bi trebao biti predstavljen 22. aprila, odnosno u utorak. Dodatni detalji nisu poznati, no na Twitteru se već po zvukovima iz trailera nagađa da će jedan od automobila u idućem Gridu biti Pagani Zonda R.

grid_top

Grid 2 je objavljen krajem maja prošle godine na PC-u, PlayStation-u 3 i Xbox-u 360. Baš kao i prvi deo, odnosno Race Driver: Grid, i Grid 2 je jedna od bolje prihvaćenih simulacija vožnje, a sudeći po dosadašnjem Codemasters-ovom iskustvu u izradi trkačkih igara, ni idući nastavak serijala ne bi trebao razočarati ljubitelje simulacija vožnje.

Glasine o razvojnom GRID 3. pojavio se u novembru prošle godine. Codemasters je poslao pozivnice za zatvorenu beta igru, u potrazi za najvernijim fanovima trkačkog projekta i čak pitao svakog od njih u upitniku da se okarakteriše GRID 2 u jednoj rečenici.

Izvor: VG247

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes