Najnoviji trejler za Need For Speed film

needforspeed

 

Svi oni koji vole Need For Speed serijalaa sigurno su obavešteni da se po ovoj popularnoj igrici pravi film. Ovo je na najorginalniji način pokazano trejlerom koji se pojavio u septembru, a obožavaoci će biti veoma zadovoljni da čuju da se pojavio jo[ jedan trejler za film koji se pravi po popularnoj igrici.

Ono što stoji u opisu trejlera je sledeće: “Zatvoren zbog zločina koji nije uradio, mehaničar automobila i ulični trkač Tobi (Aron Pol) nakon izlaska iz zatvora odlučan je da raščisti račune sa čovekom odgovornim za lažnu osudu.” Film će se, sudeći po IMDB stranici, pojaviti 14. marta 2014. godine, a sigurno da će okupiti i veliki broj obožavalaca serije Breaking Bad, obzirom da će ovo biti jedna od prvih velikih uloga Arona Pola nakon završetka serije. Da Vas podsetimo, film sa tematikom čuvenog igračkog serijala Gran Turismo takođe je najavljen, a biće zanimljivo videti, da li će razlika u priči, efektima, realizaciji i publici između ova dva filma biti slična kao ona koja može da se primeti kod igrača ove dve igre.

Need For Speed ima prilično veliki broj fanova, a sigurni ima dosta onih koji će ti da ga gledaju, ali će to biti dobar film, ili će se, kao što je kod dosta filmova za video igre, da se ispostavi da je neuspeh? Šta vi mislite? Da li se radujemo da ćete ga gledati u bioskopima sledeće godine? 

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes