Navodne fotografije Galaxy S6 smartfona

Kako je najavljeno, 1. mart Samsung bi trebao na Unpacked eventu predstaviti svoje nove uzdanice u visokoj klasi smart mobilnih telefona. Reč je o modelima Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge, o kojima se već zna podosta. Ovih dana još jednom je u javnost procurelo nekoliko fotografija koje otkrivaju nove detalje o ovim uređajima.

galaxy s6Prema prvima, na kojima se vide delovi kućišta, jasno je da će “obični” Galaxy S6 biti izrađen od metala, te imati klasičan pravougaoni oblik zaobljenih uglova, poput nedavne uspešne Galaxy Alphe. Ove fotografije doneo je francuski portal Nowhereelse.fr, koji je do sada već imao nekoliko pouzdanih predviđanja sličnog karaktera.

galaxy s6-1
Druga fotografija u javnost je došla preko Cneta, a radi se o reklami proizvođača zaštitnih maski Verus. Na njoj je vidljivo da bi Galaxy S6 trebao imati kameru koja podosta štrči sa zadnje strane kućišta. Galaxy S6 Edge bi, pak, trebao imati ekran zaobljen preko oba ruba uređaja, za razliku od modela Note Edge čiji ekran je zaobljen samo na desnom rubu.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes