NBA 2K14 najprodavanija igrica

Najnovija obaveštenja o prodajama igarica na najvećem tržištu za ove proizvode, a to je Severna Amerika – pojavila su se juče. I dok su novi Call of Duty i Battlefiled 4, očekivano, zauzeli prva mesta, NBA 2K14 je najprodavanija sportska igra na novoj generaciji konzola. U ovom segmentu nema mnogo konkurencije, ali je interesantno da je NBA 2K14 uspeo da pobedi Madden 25.

NBA-2K14

Tačna obaveštenja o obimu prodaje nisu poznati, ali je potpredsednik 2K games za “košarkaške” poslove, Džejson Argent, odlično iskoristio ovu priliku da se pohvali i promoviše svoj novi proizvod. On je podsetio na obećanje dato ranije ove godine u kome se kaže da će NBA 2K14 biti najbolje NBA 2K iskustvo do sada, a Argent ukazuje na to da titula najbolje prodavane sportske igre za next-gen konzole to potvrđuje.

Džejson Argent kaže i da su igre za PlayStation 4 i Xbox One napravljene sa uočljivim razlikama u odnosu na prethodne konzole, kao i da poseduju posebne modove. Na kraju, on je podsetio da je partner za ovu igru bio, kako on kaže sam “Kralj košarke,” odnosno Lebron Džejms, uz napomenu da 2K14 donosi novi nivo realnosti i da može da bude prava demonstracija šta nove koznole mogu da ponude.

 Izvor

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes