Nexus 5 već rasprodat na Google Play-u

nexus-5,G-I-407538-3

 

Google-ov najnoviji telefon leti sa virtuelne policeKupovina novog Nexus 5 telefona u prvim danima neće biti ni malo lakša u poređenju sa prethodnim generacija Nexus telefona.

Nexus 5 model sa 16GB memorije je za veoma kratak vremenski period na Play Store prodavnici rasprodat, dok su druge dve varijante dostupne i ističe se da će za njih isporuka biti 8. novembra. Ovoga puta Google nema problema sa radom sajta, kao što je to bio slučaj kada je počela prodaja Nexus 4 telefona. Nakon određenog vremena, Nexus 5 sa 16GB memorije vratio se na Play Store prodavnicu. Ipak, nedugo posle toga model sa 16GB je još jednom obeležen kao “rasprodat”. Situacija se menja bukvalno iz minuta u minut, a nemoguće je pretpostaviti kakvo će stanje biti u momentu kada ova vest bude objavljena.

Možda će model sa 16GB memorije ponovo biti dostupan, a možda će uz 16GB biti nedostupni i drugi modeli. Prvi kontigent Nexus 5 16GB telefona prodata je samo za dva i po sata, a koliko su primeraka Google i LG pripremili, teško je prognozirati.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes