Nexus 6 možda nikada neće izaći, zameniće ga Silver serija u februaru 2015.?

Iako je 2014. odavno izašla informacija da će na tržište izaći Nexus 6 smartfon, koji bi bio poslednji uređaj u popularnoj seriji telefona, najnoviji izveštaji ukazuju o tome da se to na kraju ne bi moglo dogoditi.

android_silver

Izvor @evleaks tvrdi da neće biti Nexus 6 smartfona ove godine, i ta serija će biti okončana i brže nego što se verovalo.

Ovo potvrđuje da će Google objaviti Silver seriju uređaja koja će zameniti Nexus seriju. Prvi uređaji u Silver seriji bi trebalo da se pojave već u februaru naredne godine, ali drugih konkretnijih informacija za sada nema. Samo se zna da će Silver smart telefoni stići sa stock Android-om kao i Nexus, a Google planira da objavi mali broj smartfona u ovoj seriji i da nametne razna hardverska ograničenja proizvođačima koji žele da učestvuju u programu.

Mnogo detalja o tim smart telefonima još uvek ostaju nepoznanica, uključujući informacije o cenama, dostupnosti tržištu, skup funkcija, i slično. Nadajmo se da neće biti previše dugo prie nego više informacija izađe.

Izvor

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes