Nokia predstavila elegantan bežični zvučnik MD-12

Kompanija Nokia je predstavila novi deo svoje opreme. Prema navodima proizvođača, ovaj kompaktni (teži samo 180 g) bežični mali zvučnik sa Bluetooth vezom stvara zvuk koji prikriva svoje male veličine.

nokia.

Zahvaljujući ugrađenim vibratorskim pretvaračima raspoređeni na dnu zvičnika, gde niske (bas) frekvencije se pojačavaju kada se montira na raznim vrstama površina, posebno na tvrdim. U isto vreme pokazuje iznenađujuće veliki opseg basa, koji nije tipičan za takav kompaktni zvučnik.

Povezivanje telefona na MD-12 je vrlo jednostavno – potrebno je da zvučnik dodiruje NFC-uređaj. Imaju mogućnost i standardne ​​vezu preko Bluetootha. S novim aplikacijom Nokia Device Hub možete lako upravljati zvučnikom i drugom povezanom opremom. Ovaj dodatak daje smernice za korišćenje dodatnih uređaja.

nokia1

Ako telefon ne podržava bežičnu tehnologiju, možete koristiti spoljni audio jack i kabal koji dolazi uz ovaj uređaj. Proizvođač obećava 15 sati rada sa jednim punjenjem.

Zvučnik MD-12 koštaće 39 €, a biće proizveden u istim od karakterističnih i prepoznatljivih boja – žute, zelene, narandžaste i bele.

Izvor: Nokia Conversations

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes