Nokia predstavila model Lumia 630 na kreativan način

Kompanija Nokia je još jednom napravila kreativan promotivni spot, u kojem je još jednom dobila svoje konkurente. Ali sada u doslovnom smislu.

U videu fudbaler udara loptu i iz ruku “bezbrižnih” ljudi izbija njihove smart telefone pri korišćenju (samo je pošteđena bakica). Naravno da ovi uređaji nisu prikazani bliže, ali iz detalja u videu je lako utvrditi da su to telefoni od strane Samsung-a i Apple-a. Pogledajte video:

Naravno da reklama ne bi bila nikakava ako ne nose nikakvu poruku. U ovom slučaju, Nokia nudi vlasnicima velikodušno nakon pada i oštećenja njihovih smart telefona, svoj model smartfona Lumia 630. Naravno, verovatno je bilo žrtava koji nisu želeli ovu vrstu promene, naprimer. Smartfon Samsung Galaxy S4  je daleko sa većim top-end performansama.

Nokia-Lumia-630-hero

Podsetimo, Nokia Lumia 630 je opremljen sa 4,5-inčnim IPS displejom sa rezolucijom od 854 x 480 piksela (nestandardne rezolucije – zbog virtualnih tipki na ekranu) zaštićeno staklo Gorilla Glass 3, Quad-Core procesor Qualcomm Snapdragon 400 sa radnim taktom od 1,2 GHz, 512 MB ​​RAM-a i 8 GB interne memorije, proširive putem microSD kartice, 5 megapikselnu kameru i bateriju na 1.830 mAh.

Izvor: phonearena.com

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes