Nova Dell serija laptopova – 3541, 3542 i 5547

Novi Dell laptopi mogu se već i na prvi pogled prepoznati po osveženom dizajnu koji sada deluje ispoliranije, bez previše nepotrebnih detalja, jednostavno i funkcionalno ali opet estetski ugodno. Kvaliteta izrade i korišćenih materijala je na visokom nivou te nema nikakvih neugodnih uvijanja ili škripanja računara prilikom korišćenja. Sve u svemu, već i nakon kraćeg korišćenja računara imaćete utisak da je računar kvalitetniji i bolji nego što bi se po ceni zaključilo, što je svakako pozitivno.

Dell 3542

Ono što ne možemo videti spolja no svejedno nas oduševljava su naravno korišćene komponente. U novim modelima Dell laptopova našao se ceo spektar Intelovih i AMD-ovih procesora u kombinaciji sa najnovijim modelima Nvidia i AMD grafičkih kartica. Od Intelovih procesora, tu su se našli već svima poznati I3, I5 i I7 procesori poslednje generacije. I3 procesori su idealan izbor za osobe koje većinu vremena provode u radu kancelarijskih aplikacijama, obradi teksta, te za surfovanje internetom i multimediju poput filmova, muzike i slično. I5 procesori su namenjeni nešto zahtevnijim korisnicima i predstavljaju svojevrsnu zlatnu sredinu dok su I7 procesori namenjeni korisnicima kojima su performanse prioritet. Dell je uvrstio u nekoliko modela i odlične četverojezgarne AMD-ove procesore koji će u svakodnevnom korišćenju pružiti performanse gotovo identične Intelovim no sa daleko povoljnijim odnosom cene i performansi.

Osim procesora pohvaljujemo i uvrštavanje novih AMD R5 i R7 grafičkih kartica te Nvidia rešenja iz najnovije 800 serije. Zavisno od modela, na navedenim grafičkim karticama moći će se i ugodno zaigrati čak i noviji naslovi. 

Dell serija

Naravno, osobama kojima je igranje prioritet će maštu više zagolicati Alienware serija gaming laptopova o kojima nije potrebno previše pričati. Dovoljno je napomenuti da Alienware laptopovi predstavljaju najbolje i najnovije u svetu laptop računara te da se bez problema mogu nositi sa bilo kojim zadatkom.

Sve u svemu, odlične komponente, kvalitetna izrada, novi dizajn i trogodišnja garancija više su nego dovoljni razlozi za nabavku novog Dell laptopa.

Izvor

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes