Novi monitor NEC MultiSync MD302C4 za potrebe zdravstvenog sektora

Kompanija NEC ima liniju monitora koji su kreirani specijalno za odgovore na izazove moderne medicine. Ovi monitori imaju nestandardne dimenzije, način instalacije i fiksiranje, može da se pohvali korišćenjem određenih tehnologija za bolji prenos crno-bele i drugih slika u boji. Ovi monitori uključuju novi 30 – inčni NEC MultiSync MD302C4, koji takođe može da bude jednostavno i napredni kućni monitor.

NEC monitori

Proizvođač NEC je model MultiSync MD302C4 svrstao kao monitor za odgovore “zahtevima zdravstvenim radnicima”, ili radije kao monitor za slučajeve u kojima trebate napredne mogućnosti za rad sa različitim vrstama slika. Dakle, novi monitor koristi 14-bitnu tablicu za mapiranje LUT (osigurava najtačniju reprodukciju boja), opremljen je sa 29,8-inčnim IPS ekranom sa rezolucijom od 2560 x 1600 piksela i pozadinskim osvetljenjem GB-R LED, širok ugao gledanja – 178/178 ° i vreme odziva matrice je 7 ms.

nec 1

Takođe NEC MultiSync MD302C4 ima podesivi stalak (opcija omogućuje okretanje monitora levo i desno) i dovoljno široku paletu spojnih interfejsa, uključujući i Mini DisplayPort, HDMI i tri USB porta. Monitor sa stalkom teži 17 kg.

Predložena maloprodajna cena monitora NEC MultiSync MD302C4 je 3699 dolara.

Iyvor: easycom

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes