Novi Samsungov fablet – Galaxy Note 3 Neo

Samsung je zvanično predstavio “Lite” model svog vodećeg fableta – Galaxy Note 3 Neo. Novi model postoji u dve verzije: sa podrškom za 3G i sa podrškom za 4G LTE.

galaxy-note-3-neo

Verzija Samsung Galaxy Note 3 Neo koja podržava LTE je zasnovan na osmojezgarnom procesoru , koji koristi dual-core Cortey A15, koji radi na 1,7 GHz, kao i quad-core Cortex A7sa frekvencijom od 1.3 GHz. Verzija za Samsung Galaxy Note 3 Neo sa podrškom za 3G, zauzvrat, nudi quad – core procesor sa frekvencije od 1,6 GHz.

Obe verzije su opremljene sa 5.5-inčnim HD Super AMOLED displejom sa rezolucijom od 1280 x 720 piksela, 2 GB RAM-a i 16 GB memoriji koja se može proširiti za još 64 GB sa podrškom za memorijske kartice – microSD.

Pored toga, obe verzije su opremljene sa dve kamere, i to sa 2-megapiksela prednja i glavna sa 8-megapiksela, kao i sa modulima Wi-Fi, Bluetooth, NFC, dok je kapacitet baterije 3100 mAh.

U svetu prodaja lite verzije Samsung Galaxy Note 3 Neo će početi sledećeg meseca, iako u SAD-u i Velikoj Britaniji se neće prodavati. Nažalost, kompanija nije dala informacije o ceni modela Galaxy Note 3 Neo, kada bude bio u prodaji. Ali mi znamo da će uređaj biti ponuđen u tri varijante: bela, zelena i crna.

Izvor: Samsung

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes