Novo gaming kućište XFX Type 1 Bravo

XFX je napravio prvo gaming kućište koje dolazi pod nazivom XFX Type 1 Bravo, ima dimenzije od 518x232x562 mm i težinu od 10,4 kilograma.

xfx_unveils_its_first_gaming_pc_chassis_the_type_1_bravo

Kućište je izrađeno u modernom dizajnu, a prilikom izrade korišćeni su materijali poput čelika, aluminija i ABS plastike. Podržava ugradnju matičnih ploča u punom ATX formatu i XFX ga označava kao Water Cool Ready.
XFX  Water Cool Ready.Kućišta ima dovoljno mesta i za najveće grafičke kartice koje se trenutno mogu naći na tržištu, te za tri 5,25-inčna uređaja, do osam 3,5-inčna ili 2,5-inčna tvrda diska, te osam PCI komponenti. Sa gornje strane se nalaze po dva USB 3.0 i USB 2.0 porta, te standardni konektori za slušalice i mikrofon.

Fabrički uz kućište dobijate i dva ventilatora od kojih se jedan od 200 milimetara nalazi iza prednjeg panela, te jedan od 140 milimetara koji se nalazi na zadnjoj strani računara. Zavisno od veličine ventilatora (120 – 200 mm) kućište omogućava ugradnju do sedam ventilatora.XFX Type 1 Bravo je dostupan na europskom tržištu po ceni od 96 eura.

Izvor

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes