Nvidia Shield tablet za gejmere

Nvidia Shield je tablet namenjen prvenstveno onima koji žele svoj tablet koristiti za igranje raznih igara. Na stranici evleaks su objavljene prve fotografije tog tableta i na njima se može videti da će vlasnici moći igrati atraktivne naslove poput Portala i Half Lifea 2.

Nvidia-Shield-tabletŠto ste tiče hardvera Shield Tablet bi trebao imati 7.9“ ekran rezolucije 2048 x 1536 px, Tegra K1 procesor, 2 GB RAM memorije i 16 GB prostora za skladi[tenje podataka. Od ostalih karakteristika navodi se zadnja kamera od 8 MP, kao i 4.8 MP kamera sa prednje strane tableta, te povezivanje putem wirelessa i Bluetootha.
Dakle, ove specifikacije su nešto drugačije od onih koje su objavljene pre par meseci kada se spominjalo kako će Nvidia Shield tablet imati 4 GB RAM memorije i ekran rezolucije 1440 x 810 px.

Jedno je ipak sigurno, a to je da će ovaj tablet imati mogućnost streamovanja igara sa PC računara. Pretpostavlja se da bi Shield trebao biti predstavljen još ovaj mesec, kada bi trebale biti objavljene informacije i o ceni i raspoloživosti po pojedinim tržištima.

 

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes