Objavljeni detalji o novom HTC One M9 smartfonu

Na nemačkoj internet stranici Cyberport.de pojavile su se navodne fotografije i detaljne informacije o novom flagship telefonu HTC One M9.

HTC One M9 -2Kao što je vidljivo sa fotografija, novi uređaj je po izgledu dosta sličan svome HTC One (M8) prethodniku te će biti dostupan u dve različite boje, Gunmetal sivoj sa crnim detaljima i srebrnoj boji sa zlatnim detaljima.

 Što se tiče specifikacija, unutar telefona će se nalaziti Qualcomm osmojezgarni i 64-bitni Snapdragon 810 čip sa radnim taktom od 2 GHz, 3 GB RAM-a i 32 GB prostora za skladištenje podataka, što se može proširiti microSD karticama do 128 GB. Ekran će biti 5-inčni sa rezolucijom od 1920 x 1080 piksela, a tu su i već dobro poznati BoomSound zvučnici.

HTC One M9 -1 Sa zadnje strane nalazimo kameru sa 20-megapikselnim senzorom i dual LED flashom, dok se sa prednje strani nalazi 4-megapikselna UltraPixel kamera. Iza svega navedenog stoji baterija sa kapacitetom od 2900 mAh. Operativni sistem će biti Android 5.0 Lollipop u kombinaciji sa sedmom verzijom HTC-ovog Sense interfejsa.
 
HTC One M9 će biti zvanično predstavljen na MWC sajmu sledeće nedjelje.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes