Obrada slika na mobilnim uređajima pomoću Adobe Photoshop Express-a

Adobe je izdao novu verziju svoje aplikacije za obradu slika na mobilnim uređajima Adobe Photoshop Express. Verzija 2.0 donosi potpuno novi dizajn i novi korisnički interfejs i kompatibilna je sa najnovijom verzijom Android 4.4 KitKat.

device-collage-345-250Pored vizuelnih promena, ova verzija je optimizovana i trebala bi biti mnogo brža u odnosu na prethodne verzije.

Napominjemo da je Adobe Photoshop Express besplatna aplikacija koja Vam omogućava obradu slika i fotografija na iOS i Android uređajima. Ima u sebi integrisano nekoliko zanimljivih i alata za obradu slika – automatsku korekciju slike, podešavanja osvetljenja i kontrasta, ekspozicije, senke. Osim navedenog Adobe Photoshop Express ima 20-ak integrisanih foto efekata, kao i mogućnost deljenja fotografija putem socijalnih mreža.

Ovu aplikaciju za iOS možete preuzeti na AppStore- u dok  Android verzija se može naći na Google Play prodavnici.  Možemo još napomenuti da i korisnici Windows 8 OS, mogu takođe koristiti ovu aplikaciju na  Windows 8 tablet uređajima.

Izvor: Photoshop.com

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes