OnePlus Two sa QHD ekranom

Kompanija OnePlus nema nameru živeti na staroj slavi koju je postigla sa svojim OnePlus One smartfonom. Dok se ovaj smartfon poprilično dobro prodaje (kada se uzme u obzir njegova teška nabavka) kompanija polako priprema sledeći Two model. 

OnePlus Two  QHD

Prema najnovijim glasinama ekran bi trebao zadržati dijagonalu od 5,5-inča koliku je imao i njegov prethodnik, ali bi zato rezolucija s 1920 x 1080 piksela, trebala „skočiti“ na 2560 x 1440 piksela. Nadalje Two model bi trebao doneti i novi SoC. Dok se ranije pričalo o Snapdragonu 805, zadnjih dana je aktuelan Snapdragon 810 koji bi trebao pogoniti i flagship uređaje brojne konkurencije poput Sonyja, Samsunga i drugih.

Po pitanju RAM memorije čini se kako je OnePlus odlučio slijediti nepisano pravilo za flagshipe za ovu 2015. godinu, te će i njegov Two model imati 4 GB RAM-a. Budući da Two odlikuje snažniji hardver isti će biti opremljen i baterijom većeg kapaciteta – 3.300 mAh. Zadnja kamera bi takođe trebala doživeti nadogradnju sa 13 MP na 16 MP, dok bi prednja trebala ostati na 5 MP koliko ima i One model.

Takođe dimenzije uređaja bi trebale kao i veličina ekrana ostati iste kao i kod OnePlus One modela, no model Two bi sa 166 grama težine trebao biti 4 grama teži od svog prethodnika. Gore navedeno ipak uzmite sa malom zadrškom, jer do zvaničnog predstavljanja specifikacije će se još koji put zasigurno promeniti.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes