Oppo zvanično predstavio smartfon N1 mini

Kineski proizvođač smartfona Oppo i zvanično je predstavio novi model N1 mini. Kompanije je navela samo nekoliko novih specifikacija ovog noviteta.

oppo n1

Prema zavničnim stranicama, mobilni uređaj je opremljen sa 5-inčnim displejom. Rezolucija displeja nije navedena, ali je prethodno navedena podrška za HD format (1280×720 piksela).

oppo- n1

Smartfon je kao i veća verzija, dobio 190 stepeni rotirajuću glavnu kameru (1/3,2” senzor Sony, otvor blende f / 2), tako da se može koristiti za fotografisanje kao i prednja kamera. Odgovoran za softver je fabrička platforma Color OS 1.4, napravljena na osnovu operativnog sistema Android 4.2 Jelly Bean.

oppo- -n1

Proizvođač nije spomenuo model procesora. Verovatno, Oppo N1 mini će dobiti osmojezgrani procesor (MediaTek MT6592 ili Samsung Exynos 5422 OCTA). U gedžetu su korišćene baterije kapaciteta od 2140 mAh, kao i podrška mrežama četvrte generacije (TD-LTE). Proizvod je težak 150 grama, što je 63 grama manje od 5,9-inčni smartfona oppo--n1

Prema dosadašnjim podacima, smartfon će biti dostupan u nežnim nijansama plave, žute i roze. Međutim, na sajtu smo pronašli samo belu Oppo modifikaciju. Početna prodaja je zakazana za 11. jun. Cena modela Oppo N1 mini je još uvek u tajnosti.

Izvor:

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes