OS X Yosemite Public Beta 2 je dostupan za pruzimanje

Apple se nikada posebno nije trudio da bilo kome zabrani instalaciju beta verzija OS X i iOS sistema. Uz malo osnovne internet veštine lako se moglo doći do najsvežijih beta verzija sistema, a Apple nije na bilo koji drugi način blokirao instalaciju tih beta sistema. Ipak, od ove godine je Apple odlučio da pozove širi krug korisnika kako bi zvanično učestvovali u beta programu.

os-x-yosemite-officialOni koji su plaćali Apple developer program su oduvek imali pristup beta verzijama, jer je dostupnost beta sistema preko leta bila veoma bitna kako bi aplikacije bile pripremljene za rad sa novim verzijama sistema. Sa druge strane, obični korisnici koji su se (besplatno) prijavili na beta program testiranja, dobili su mogućnost da preuzmu OS X Yosemite Public Beta 2. Ovaj apdejt se može regularno preuzeti preko App Store prodavnice i faktički je ista verzija kao i Developer Preview 6, obzirom da su oznake sistema 14A329r (za Public Beta 2) i 14A329f (za Developer Preview 6).

Novi sistem je, između ostalog, doneo i novi iTunes koji omogućava deljenje kupljenog sadržaja sa porodicom i ukućanima. Apple ovog leta pralelno ispravlja bagove u iOS 8 i OS X 10.10 beta verzijama sistem, a nestrpljivo očekujemo jesen, obzirom da je kompanija iz Kupertina najavila sjajne načine saradnje aplikacija i servisa na iPhone, iPad i Mac uređajima.

Izvor

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes