Ovako izgleda nova FIFA 21 za PS5 i Xbox Series X

Sledeća verzija fudbalske simulacije FIFA 21 biće objavljena baš na vreme za narednu generaciju konzola. Trejler daje predviđanje.

EA Sports objavio je datum predstavljanja i dodatne detalje za nadolazeću FIFA 21. Prema tome, nastavak popularne fudbalske simulacije trebao bi biti u prodaji 9. oktobra. Planirana je i verzija za nove Plaistation 5 i Xbox  X Series. Datum izlaska još uvek nije utvrđen, jer proizvođači konzola još uvek nisu dali konkretne planove.

Sledeća generacija konzola takođe se očekuje na jesen 2020. Kupci koji su kupili FIFA 21 za prethodnu konzolu trebalo bi da dobiju besplatnu nadogradnju kada dođe vreme.

Šta je novo u FIFA 21?

Prema sopstvenim izjavama, EA Sports je još jednom prilagodio grafiku igre. Novi “Deferred Lighting System” trebalo bi da okruženje za igru izgleda još realnije. Trejler prikazuje uzorne scene, ali ne dozvoljava da se izvode zaključci o inovacijama u mehanici igara ili novim funkcijama.

                                                                                       

FIFA 21 bi se trebala pojaviti za Xbox, Playstation i PC. Za Nintendo Switch planirano je naslijeđeno izdanje. Cene naslova još nisu poznate.

PC igrači mogu dobiti igru nakon izdavanja, između ostalog i preuzimanjem na Origin i Steam-u. FIFA 21 takođe bi trebalo da se reprodukuje na servisu Google Stadia za Streaming.

 

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes