Panasonic je objavio smartfon P31 sa četvorojezgarnim procesorom

Kompanija Panasonic polako pojačava svoje napore na smartfon tržištu – nakon nekoliko nedelja naznaka i glasina napokon je prestavila svoj model P31 – još jedan uređaj iz P serije.

Prema savremenim specifikacijama, ovaj uređaj bi trebalo svrstati u red smart telefona, jer je opremljen sa 5-inčnim ekranom (854 × 480) sa Oleophobic premazom.

P31Uređaj je takođe opremljen sa 4-jezgarnim procesorom koji ima radni takt od 1.3 GHz i kojeg pokreće operativni sistem Android 4.2 Jelly Bean. Poseduje prednju kameru od 0.3 mehapiksela, dok mu je zadnja kamera od 8 megapiksela sa LED blicem i mogućnošću snimanja videa u 1080p rezoluciji,pored toga ima i 1 GB RAM i 8 GB flash memorije (proširive putem microSD kartice). Podržava rad sa dve SIM kartice.

Među ostalim tehničkim karakteristikama P31 uključuju podršku mrežama 3G HSPA+, bežične module Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 i GPS, takođe ima i 3,5 mm audio priključke i kapacitet baterije od 2000 mAh. Smartfon ide samo za sada u indijskom tržištu po ceni od 12.000 rupija (nešto manje od 200 dolara).

Panasonic P31 uključeje i softverske funkcije kao što su Gesture Play (otključavanje uređaja pomoću posebnog gesta), Pop-i Player (video plejer sa podrškom za multi-tasking, tokom gledanja), Music caffe (aplikacija za organizovanje muzike) i Ultimate Saver (način štednje baterije).

Izvor: fonearena.com

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes