PC7 Curve, zakrivljen All-in-One računar

Nakon zakrivljenih ekrana kod monitora i televizora isti polako postaju i deo ponude All-In-One računara. Jedan takav model PC7 Curve trenutno priprema južnokorejski Samsung čije će predstavljanje uslediti tokom nadolazećeg CES-a koji će se održati početkom januara 2015. godine.

PC7 Curve All-in-One

All-In-One računar sa zakrivljenim ekranom biće deo serije 7, a činiće ga poprilično dobar hardver. Prema trenutno dostupnim podacima poznato je kako će Samsungov zakrivljeni All-In-One računar imati ekran dijagonale 27-inča, kojeg će odlikovati rezolucija od 1920 x 1080 piksela, Intelov Core i5 procesor, te 8 GB RAM-a. Uprkos manjem prostoru unutar kućišta – skladišnog prostora neće manjkati, jer računar stiže sa jednim SSD (128 GB) i jednim klasičnim hard diskom (1 TB).

PC7 Curve All-in-One -1

Računar dolazi sa 10W zvučnicima, te sa Bluetooth Music Play tehnologijom, koja omogućava „puštanje“ muzike sa bežičnih uređaja i za vreme dok je računar isključen. Uz HDMI In i Out portove, računar je opremljeno i sa web kamerom FHD rezolucije (1920 x 1080 piksela). Operativni sistem biće Windows 8.1 u 64-bitnoj verziji.

PC7 Curve  All-in-One -2

Tačan datum dostupnosti kao i cena ovog računara za sada nisu poznati. No CES 2015. ionako počinje za koji dan pa nećemo dugo morati čekati i na ove informacije.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes