Philips predstavio novi USB docking monitor

Kompanija Philips najavila novi 23-inčni monitor za postavljenje laptop računara. Ovaj monitor namenjen je korisnicima laptop računara jer nudi trenutu produktivnost i novi nivo vizualnog doživljaja u kancelariji.

To se može zahvaliti kabelu koji povezuje perifernu opremu, mrežu, intranet i internet preko jednog SuperSpeed USB-a istovremeno pružajući IPS panel tehnologiju za širi ugao gledanja i vrhunski kvalitet slike u Full HD rezoluciji.

philips-docking-monitor

Ovaj 23-inčni monitor za postavljanje laptop računara 231P4QUPES namenjen je profesionalcima koji zahtevaju produktivnost bez obzira na lokaciju. Sa dva SuperSpeed USB 3.0 čvorišta i jedan USB 2.0, omogućuje korisnicima spajanje sa svojim laptop računarima kako bi imali trenutni pristup svim uređajima spojenima na ekran – štampačima, spoljašnjim diskovima, kameri ili mišu. Preko USB 3.0 kabela, korisnici mogu čak streamovati video sadržaje i povezivati se sa mrežama, internetom ili intranetom.

Ono po čemu je novi Philipsov monitor specifičan je njegov iznimno široki ugao gledanja od 178 stepeni čime omogućuje prikaz sadržaja na ekranu u gotovo bilo kojoj perspektivi, čak i na 90 stepeni.

Uz visoko kvalitetne slike velikog kontrasta u Full HD-u, ovaj monitor pruža „mobilnim“ profesionalcima oštrije i jasnije iskustvo gledanja tokom rada u kancelariji. Time se novi Philipsov monitor nameće kao rešenje za aplikacije koje zahtevaju konstantnu preciznost boja i doslednu svetlost.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes