Philips smart monoblok radi na Android platformi

Kompanija MMD, ima ekskluzivno pravo za prodaju LCD monitora marke Philips na globalnom tržištu, tako da je danas je najavila početak prodaje smart monoblokova Philips u Evropi sa multithouch kontrolom koji rade na Android platformi. Smart monoblok Philips je dostupan u dve verzije – sa dijagonalom od 23 inča i 21,5 inča.

Rezolucija smart monobloka Philips S231C4AFD ( 23 inčni model ) i Philips S221C4AFD ( 21,5 inčni model ) je 1920 x 1080 piksela.

Smartmonoblok Philips

Nema potrebe da se poveže ekran sa desktop računarom,jer su sve potrebne funkcije za rad ugrađeni u uređaj. Sa pristupom Google Play Storu, korisnici mogu dobiti pristup mnogim sadržajima.

Smart monoblok, naravno, prepoznaje gestove skaliranja, rotaciju, okretanje i pomeranje sa jednim prstom, a takođe pruža mogućnost povećanja ikonica na desktopu radi uspostavljanje optimalne jasnoće, što je važno u uslovima slabog osvetljenja. Dodatna pogodnost u smislu ergonomije se postiže zbog činjenice da položaj uređaja na radnoj površini se može kontrolisati, tako da se može postaviti u horizontalni položaj,radi udobnijeg rada na displeju.

Philips smart monoblok je opremljen sa USB 2.0 portova za povezivanje USB uređaja: flash memorije, kamere, štampača, i naravno smartfona. Možete da povežete tastaturu i miša. Takođe poseduje ugrađenu web kameru, mikrofon, kao i standardu Wi-Fi podršku 802.11 b / g / n, 2GB RAM i 8GB interne memorije koja se može povećati sa MicroSD karticom. Koristi Quad-core NVIDIA Tegra 3 procesor sa radnim taktom od 1.6 GHz.

Izvor: MMD

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes