Pico+ Smart projektor sa Android operativnim sistemom

Minijaturni projektori odavno nisu novost na tržištu, međutim jedan bi se svojim dimenzijama i mogućnostima mogao izdvojiti iz ostatka ponude.

Radi se po dimenzijama malom (99,06 x 99,06 x 25,40 mm) i težinom (190 gr) laganom projektoru zvaničnog naziva “Pico+ Smart Projector” koji u sebi krije i mogućnosti All-In-One računara sa Android operativnim sistemom. To mu je i jedna od glavnih prednosti, jer na ovaj način više ne morate sa sobom nositi laptop kako biste održali prezentaciju.

Pico+ Smart projektor 2

Pico+ Smart dolazi sa nešto starijom JellyBean 4.2.2 verzijom Android operativnog sistema, te s podrškom za Google Play prodavnicu. Zahvaljujući tome na raspolaganju imate ogroman broj aplikacija koje možete instalirati na ovaj hibridni projektor, te ih potom koristiti putem ugrađenog touchpada.

Pico+ Smart projektor 3

Što se tiče samih specifikacija, Pico+ Smart projektor je opremljen sa dvojezgarnim procesorom sa radnim taktom od 1,2 Ghz, ima 1 GB RAM-a i 4 GB interne memorije. Kako ne bi internu memoriju “trošili” na skladištenje dokumenta i ostalih podržanih fajlova proizvođač je istog opremio i sa po jednim microSD i USB slotom. Što se tiče prikaza, projektor može prikazati sliku veličine od 15 do 120-inča, u WVGA rezoluciji (858 x 480 piksela), uz kontrast od 1500:1 i osvetljenje od 100 ANSI lumena.

Pico+ Smart projektor 4

Pico+ Smart je u potpunosti portabilan i nezavisan, jer je u isti ugrađena i baterija kapaciteta 2000 mAh, što je dovoljno za približno dva sata neprekidnog rada. Životni vek LED lampe je procenjen na 30 hiljada radnih sati.

Projektor je dostupan za kupovinu putem internet stranica proizvođača, međutim cena projektora nije u skladu sa nazivom, pa ćete za isti morati izdvojiti 499,99 američkih dolara.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes