Pojavile se fotografije 10.5-inčnog tableta Galaxy Tab S uoči objave

Poznati autor mnogih prognoza i curenja informacija @evleaks objavio je na internetu fotografije tableta Galaxy Tab S 10.5 sa 10,5-inčni sa AMOLED ekranom. Najava tableta se očekuje da će se održati 12. juna na skupu u Njujorku.

galaxy-tab-s-10-5in-press-images-leak-ahead-launch

Fotografije potvrđuju informacije da će zadnjoj strani tablet imati teksturnu površinu kao smartfon Galaxy S5. Vidljivo na kućištu tableta je interfejs sa obe strane ekrana za pričvršćivanje poklopaca koji štiti ekran od oštećenja.

galaxy-tab-s-10-5in-press-images-leak-ahead-launch (1)

Što se tiče karakteristika, prema glasinama, rezolucija tablet AMOLED ekrana iznosi 2560 x 1600 piksela. Kao hardversku platformu uređaja koristi osmojezgarni sistem na kristalu Exynos 5420 (Quad-Core Cortex-A15 procesor sa frekvencijom od 1,9 GHz i Quad-Core Cortex-A7 sa frekvencijom od 1.3 GHz). U uređaju se nalazi 3GB RAM memorije, bežični adapteri Wi-Fi/b/g/n /ac, Bluetooth 4.0 LE, IR Blaster, GPS/GLONASS i modem LTE. Tablet će biti isporučen sa predinstaliranim Android 4.4.2 KitKat operativnim sistemom sa interfejsom Magazin UX.

Prema nezvaničnim podacima, 12. juna sa modelom Galaxy Tab 10.5 S biće predstavljen i tablet Galaxy Tab 8.4 S a možda i 13,3-inčni model sa LCD ekranom. Ne možemo isključiti najavu 7-inčnog fableta Samsung Galaxy Mega 7.0. koji je nedavno dobio sertifikat od strane Federal Communications Commission FCC.

Izvor:

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes