Povoljan Moto E smartfon će uskoro ići u prodaju

Prema informacijama koje su se pojavile na internetu, pored narednog izdanja ove godine smartfona Moto X +1, Motorola, može obezbediti još jedan mobilni uređaj. Prema brazilskom izvoru Tecnoblog, novitet će biti objavljen u tri verzije – XT1021 ( sa jednim slotom za SIM-kartice ), XT1022 ( sa dve SIM-kartice ) i XT1025 ( sa dva slota za SIM-kartice i podrška za digitalnu televiziju ). Prema Tecnoblog-u, sva tri modela su sertifikovan u brazilskoj Federalnoj komisiji za komunikaciju FCC. Početkom ovog meseca, smartfon XT1021 je odobren od strane FCC-a. Prema dokumentaciji uređaj podržava 3G mrežu.

moto-e-mx

S druge strane, izvor Phonearena.com je izvestio da je jedan od tih modela će se u prodaji naći pod nazivom Moto E. Informacija o tome je došla iz Meksika. To i ne čudi, jer je tržište u Latinskoj Americi glavni cilj ovih povoljnih smartfona, i to u Brazilu i Meksiku – gde bi trebalo biti najviše kupaca. U Meksiku Moto E može se kupiti za 230 dolara bez ugovora. Gotovo po ceni koju je ovde ponudio smartfon Moto G.

motorola
Moto XT1021 ( Moto E?)

S obzirom na karakteristike, ova dva smartfona su uglavnom slični, iako Moto E je značajno tanji od modela Moto G. kućišta je deljine samo 6 mm (ili 6,2 mm). Kao što se očekivalo, Moto E će dobiti 4.3″ displej (rezolucija nepoznata, možda i 720p), Dual-Core procesor sa radnim taktom od 1,2 GHz, 1 GB RAM-a, 4 GB iinterne memorije i kapacitet baterije od 1900 mAh.  Izgleda da bi u prodaji Moto E trebalo očekivati ​​u sledećih nekoliko nedelja.

Izvor: phonearena.com

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes