Poznat datum objave igre Far Cry 4

U sklopu jučerašnje prezentacije, Ubisoft je zavanično objavio da je Far Cry 4 u razvoju. Osim toga, ovaj očekivani projekat, dobio je i tačan datum izlaska. Dakle, nastavak jedne od glavnih igara iz prošlosti, Far Cry 3, ispada kako se ovaj blockbuster očekuje na jesen, 18. oktobra 2014. Međutim, na ovaj dan će se moći kupiti isključivo u Sjedinjenim Američkim Državama. Evropljani će morati pričekati do 20. oktobra.

farcry4

Akcija Far Cry 4, kako se i očekivalo, odvijaće se na Himalajima, u izmišljenoj regiji Kirat. U ulozi glavnog negativca će biti i još jedan ludi diktator, lokalni “kralj”. Naravno, ludo i vrlo krvavo. Ubisoft obećava mnogo oružja, raznih vozila i divovski otvoreni svet sa zadivljujućim pejzažima. To je, u stvari, sve je isto, kao u Far Cry 3. Što nam, u principu, ne smeta.

Far Cry 4 radi samo pet studija: Ubisoft Montreal, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kijev i Red Storm Entertainment. Izvršni producent igre Dan Hay kaže: “Nakon uspeha Far Cry 3, hteli smo da skočimo na novi nivo, iznenadimo igrače i nadmašimo sva očekivanja. Nadamo se da će nam seomogućiti da se sprovedu sve ideje. “

Izvor:

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes