Predstavljen Moto G Google Play Edition

Google je predstavio još jedan smart telefon kojeg stanovnici nekih zemalja mogu kupiti sa online prodavnice Play Store – Moto G Google Play Edition. Kao što je slučaj sa ostalim uređaja sa prefiksom Google Play Edition, smartfon radi na “čistom” Androidu bez dodatnih drugih proizvođača.

Google EditionCena smartfona sa 8 GB memorije na Google Play je 179 dolara, do je sa 16 GB 199 dolara (bez pozivanja na ugovor). Tako je Moto G postao najpristupačniji uređaj na Google Play-u.

Podsetimo, Moto G je opremljen sa 4,5-inčnim ekranom sa rezolucijom od 1280×720 piksela sa zaštitom ekrana Gorilla Glass 3. Poseduje i zaštitu od vlage, gde je smartfon opremljen sa posebnim nano premazom.

Unutar telefona je Quad-core procesor Qualcomm Snapdragon 400 klokovan na 1,2 GHz, Adreno 305 grafika i 1GB RAM-a. Operativni sistem je Android 4.3 Jelly Bean, dok se Android 4.4 KitKat očekuje u januaru sledeće godine.

Glavna kamera ima 5-megapiksela sa autofokusom i blicem može da snima video u HD rezoluciji. Tu je i prednja sa 1,3 megapiksela. Kapacitet baterije je 2070 mAh.

Izvor: Google

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes