Prezentacija smartfona LG G3 je zakazana za 27. maj

Kompanija LG Electronics je otkrila datum predstavljanja svog vodećeg smartfona i počela je slati pozivnice za ovaj događaj.

Demonstracija će se održatiistovremeno u šest gradova – u Londonu, Njujorku, San Francisku, Singapuru, Istanbulu i Seulu. Na pozivnici je citat pesnika i filozofa Ralph Waldo Emerson: «Biti jednostavan – to znači biti sjajan». U citatu je naznačeno velko slovo G, kojee upravo aludira na uređaju G-serije južnokorejskog proizvođača.

lg g3Prema glasinama, LG G3 će dobiti 5,5-inčni ekran sa rezolucijom od 2560 x 1440 piksela (QHD), Quad-Core Qualcomm Snapdragon 801 procesor sa Adreno 330 grafičkim sistemom, 2 ili 3 GB RAM-a i 16 GB interne memorije, 13-megapikselnom osnovnom i 2.-megapikselnom prednjom kamerom, kao i operativni sistem već instaliran Android 4.4 KitKat. Osim toga, navedena je LTE podrška.

Prema sajtu ETNews, serijska proizvodnja novog smartfona je već počela. LG se nada da će prodati najmanje 10 miliona tih uređaja.

lg -g3Uz LG G3 očekuje se premijerno pametni satovi LG G Watch, koji se temelje na novom operativnom sistemu Android Wear. Cena gedžeta od 199 evra će se u prodavnicama naći u junu

Izvori:

.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes