Prodato 33 miliona primaraka igre GTA 5

Na osnovu rezultata igra GTA 5 prodata je u neverovatnom broju od 33 miliona primeraka čime je ostvarila prihod od 2 milijarde dolara.

2528538-gta5car

Take-Two Interactive Software ponudio je danas informacije vezane za prodaju GTA 5. Prema njihovim izveštajima prodato je nešto više od 33 miliona primeraka ove igre od svog lansiranja u septembru prošle godine. Iz Take-Two su predstavili GTA 5 kao najprodavaniju igru za konzole u 2013. godini u Severnoj Americi, Latinskoj Americi i Evropi.

Ova igra u kojoj se nalazite na otvorenom svetu sa mogućnostima kontrolisanja tri lika postala je najbrža igra koja je došla do prihoda od 1 milijarde dolara u istoriji igara, rekao je Strauss Zelnick, predsednik Take-Two ogranka u Njujorku.

Prihodi od takve prodaje narasli su na gotovo 2 milijarde dolara, međutim deo su uzeli prodavci tako da je manji deo završio u rukama kompanije Take-Two. Al,i u svakom slučaju sa takvom prodajom ostvaren je veliki prihod uzimajući u obzir da su prošle fiskalne godine generisali samo 2,4 milijarde dolara prihoda. Ove godine ih sigurno očekuje bolja finansijska situacija.
U nastavku pogledajte video koji Vam pokazuje deo mogućnosti igre GTA 5:


Izvor: GameSpot

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes