Prve fotografije Asus modela Transformer Pad TF103 i TF303

Prema procurelim informacijma saznali smo da Asus predstavnik resornih Transformers tableta sprema Transformer Pad. Na internetu su se pojavile fotografije modela Transformer Pad TF103 i TF303.

Images-of-the-rumored-Asus-TF103-and-TF-303-Transformer-Pads

Prema izvorima, tablet Transformer Pad TF303 se odnosi na hi-end kategorije, zasnovan na Intel platformi (eventualno, Intel Bay Trail) i pokreće ga Android 4.4 KitKat. Setite se da prethodno proizvedeni model klase hi-end ASUS Pad Infinity TF701 koristi system-on-chip Tegra 4.

Drugi novi model Transformer Pad TF103, sudeći po broju modela, je jeftinija opcija tableta u odnosu na model TF303.

Images-of-the-rumored-Asus-TF103-and-TF-303-Transformer-Pads(3)

Oba nova modela karakteriše ekran osetljiv na dodir sa dijagonalom od 10.1 inča. Na prednjem panelu postoje dva zvučnika. Zahvaljujući priloženoj priključnoj stanici sa QWERTY tastaturom uređaj se lako pretvara iz tableta u laptop. Prema izvorima, priključna stanica takođe je pretrpela izmene i postaće lakša za korišćenje.

Prvi transformers tablet Asus Transformer Pad se pojavio na tržištu u 2011. godini. Uređaji su u potražnji, a iako je bilo mnogo novih modela. Štaviše, Asus je odlučio da proširi izbor softverskih platformi, dodajući niz uređaja ASUS Transformer Book koji koriste Windows.

Izvor: phonearena.com

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes