Prve “žive” fotografije smartfona Samsung Galaxy S5 Prime sa QHD displejom

Izvor PhoneArena je objavila nekoliko fotografija smartfona Samsung Galaxy S5 Prime, o kojem su se glasine, ne tako davno pojavile na webu.

Leaked-pictures-of-the-Samsung-Galaxy-S5-Prime_005

Sudeći prema fotografijama, smartfon ima metalni okvir sa perforiranim zadnjim poklopcem kao originalni Galaxy S5. Okvir oko displeja uređaja je već vidljiv – poput Galaxy S4.

Leaked-pictures-of-the-Samsung-Galaxy-S5-Prime_003

Međutim, kućište smartfona Galaxy S5 Prime, za razliku od “starijih” modela, je blago zakrivljeno i rešetka zvučnika sa strane je premeštena na donji deo kućišta, pri čemu se nalazi uz USB 3.0.

Leaked-pictures-of-the-Samsung-Galaxy-S5-Prime_004

Prema glasinama, Galaxy S5 Prime je opremljen sa 5,2-inčnim ekranom osteljivim na dodir sa rezolucijom QHD (2560 × 1440 piksela), a temelji se na procesoru Exynos 5430. Kao što se očekivalo u određenim regijama će se izdati Quad verzija smartfona sa procesorom Snapdragon 805 (u smartfonu Galaxy S5 se koristi Snapdragon 801). Grafika će takođe biti obnovljena – Adreno 330 će zameniti Adreno 420.

Osim toga, se zna da će posedovati do 3 GB RAM memorije, 16-megapikselnu zadnju kameru sa podrškom za Samsung ISOCELL. Sve specifikacije uključuju i sposobnost za rad u mrežama LTE-A sa operativnim sistemom Android 4.4.3 KitKat .Uređaj će biti dostupan u beloj, crnoj, plavoj, ružičastoj i zlatnoj boji. Novitet, prema izvorima, trenutno prolazi kroz testiranje.

Izvor:

 

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes